One bedroom apartment renovation uses a box to mak

2022-07-22
  • Detail

The renovation of the one bedroom apartment is completed by batiik studio, a French design studio. This is a cool old house renovation project. Let's see what it looks like after the renovation. Add a black “ Box ”, And renovated the kitchen, solved the problem of bedroom and storage, and the height of the bed is enough, everything is just right

transformed “ Black box ”: From “ Box ” The bedroom is on the steps of; There is also a black sliding door on one side of the bedroom. This is the biggest renovation of the whole house

the effect of opening all storage units: the design of the wardrobe is relatively reasonable, and the key is the strong sense of integration

重庆性病医院

昆明外阴白斑医院

台州男科医院

成都糖尿病医院

Copyright © 2011 JIN SHI